VÁSÁRLÁS

Szia, örülök érdeklődésednek a doTERRA olajok és aromaterápiás termékek iránt, csatoltam a magyar nyelvű katalógust és az árlistát (bruttós, eurós kisker és nagyker).
Kétféleképpen tudsz vásárolni a doterrától:
1. KISKER ÁRON:  www.mydoterra.com/inciaromaterapia
Fent, a "Vásárlás" linkre kattintva, regisztrációs díj nélkül.
2. NAGYKER ÁRON (ez 25%-kal kedvezményesebb): Regisztrált doTERRA vásárlónak kell ehhez lenni, ugyanezen a linken, csak a "Vásároljon és spóroljon" linkre kattints. A regisztrációs díj 25 euro.
www.mydoterra.com/inciaromaterapia

Az internetes vásárláshoz dombornyomott bankkártya szükséges.
Egyszeri 25 euros regisztrációs díjjal nagyker áron tudsz vásárolni. Nem kötelező minden hónapban. Ha belépő csomagot választ, azokban már benne van a reg.díj, szívesen elküldöm ezeket is.
DE! Ha minden hónapban legalább 1 bármilyen terméket veszel (ezt nevezik törzsvásárlói rendszernek vagy lojalitás rendelésnek (LRP), akkor:
Ilyenkor már a 2. hónaptól 10% kedvezményt kapsz a vásárlásaid után, ez attól függ, mennyit rendelsz, felmehet 30%-ra is. (50 pont fölötti vásárlásnál - 1 pont = kb. 1 euro)
Plusz: levásárolhatod a postaköltséget is, vagyis az ingyen lesz (50 pont fölötti vásárlásnál)
Plusz:
Minden hónapban van egy hónap (ajándék) terméke, ha abban a hónapban 15-éig min. 125 pontért rendelsz, akkor megkapod az ajándék terméket is (általában ez egy gyakran használt, 4-5 ezer Ft-os olaj).
Plusz:
Minden hónapban egy bizonyos kijelölt termék 10% kedvezménnyel vásárolható meg. És ezek a kedvezmények csak a lojalitás rendelésekre vonatkoznak.

KÉT POSTAI LEHETŐSÉGBŐL lehet választani.Standard: kb.  4-5 nap, mire ideér, ez 9 euro, ill. premium, ez 12 euro, 3 nap a szállítás. DPD ill. DHL hozza majd, egy katalógussal, és néhány alap információs füzettel.
Csatoltam az első vásárláshoz egy regisztrációs segítséget is.  
Erre a linkre kattintva tudod megkezdeni a vásárlást:
https://www.mydoterra.com/Application/index.cfm
Az ID szám, amit majd kérnek a felületen és be kellene írni (enroller): 5477397
Ha bármiben segíthetek még, nyugodtan hívj. (Amikor a termékek megrendeléséhez érsz, a jobbra-balra gördülő menüből válaszd ki a 20 eurós regisztrációs csomagot, utána meg alatta a kis táblázatban amiket rendelni szeretnél.) Csak a piros csillagos helyeket kell kitölteni, de ha hívsz,  akkor szívesen segítek telefonon, mit hova kell írni.

SEGÍTSÉG A REGISZTRÁCIÓHOZ

Image
Image
Image
Image
Copyright © 2018  www.inciesszencia.com

Elérhetőségek

Tel: +36 30 265 36 86

E-mail: info@inciesszencia.com

Web: www.inciesszencia.com